Tuotteet

TAITOKONSULTOINTI
Kohderyhmänä ovat maastohiihtoseurojen ja muiden hiihtolajien seurojen junioriryhmät ja yksittäiset urheilijat. Leirityskonsepti koostuu Vuokatissa ja kotipaikkakunnalla tapahtuvista teemaleireistä ja ryhmien vetäjien I-tason ohjaajakoulutuksesta sekä kolmantena vuonna toteutuvasta I-tason valmentajakoulutuksesta. Konsultointi toteutetaan kolmen vuoden projektina, jossa jokaisena vuonna on kolme 4 päivän (3 vrk) leiriä. Taitokonsultoinnista on olemassa ns. tuotekortti, jossa tuote esitellään vuosi vuodelta ja leiri leiriltä.

Miten se toimii? Lue Imatran Urheilijoiden kokemukset ja kommentit

VALMENNUSKONSULTOINTI
Kohderyhmänä ovat nuorten ja aikuisten maastohiihdon ja muiden hiihtolajien seura-, piiri- ja alueryhmät. Ryhmille tarjotaan ohjatut leirit Vuokatissa ja kotipaikkakunnalla sisältäen tukipalveluina mm. testausta, lihas- ja suksihuoltoa, valmennustietoutta ja psyykkistä valmennusta. Konsultointi toteutetaan kolmen vuoden projektina, jossa jokaisena vuonna
on kolme viiden päivän (4 vrk) leiriä.

RYHMÄVALMENNUS
Kilpahiihto- ja kuntoilijaryhmille tarkoitettu palvelu, jossa sovitaan tapauskohtaisesti leirien sisällöistä ja laajuuksista. Tässä tuotteessa vain mielikuvitus on rajana ja Valmentajapankista löytyy kullekin ryhmälle sopivimmat valmentajat. Leirit voidaan järjestää asiakkaan toivomassa paikassa ja ajankohdassa.

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS
Kuntoilijoille ja kilpahiihtäjille tarkoitettu tuote, joka räätälöityy jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Henkilökohtainen valmennus voi olla valmistautumista johonkin tiettyyn tapahtumaan lyhyemmällä jaksolla tai useita vuosia kestävä tavoitteellinen valmennusyhteistyö. Henkilökohtaiseen valmennukseen voi kuulua harjoittelun ohjelmointia ja seurantaa, harjoituksissa mukana oloa ja niiden analysointia, testausta ja paljon muuta.

HIIHDON OPETUS- JA OHJAUS
Hiihdon opetus- ja ohjaus on koko kansan tuote. Asiakkaina voivat olla yksittäiset ihmiset, kouluryhmät, yritysryhmät, hiihtoseurat jne. Opetus voi olla henkilökohtaista tai se voidaan tehdä ryhmässä. Suomen hiihtotunnelit mahdollistavat palvelun ympärivuotisuuden. Valmentajapankin valmentajat, opettajat ja kouluttajat tulevat opettamaan asiakkaan toiveiden mukaiseen paikaan ja aikaan.

HIIHDON KOULUTUKSET
Valmentajapankki välittää ammattitaitoisia kouluttajia hiihtolajien valmentaja, ohjaaja- ja suksihuoltokoulutuksiin. Jokaisen osa-alueen eritasoisiin koulutuksiin löytyy Suomen Hiihtoliiton hyväksymiä kouluttajia. Koulutuksien sisällöt ja laajuudet pohjautuvat Hiihtoliiton koulutustarjontaan.